Toktrött!

Jag har bara panik. Jag är så jävla trött, och i morgon måste jag upp tidigt för att göra den sista redovisningen innan jag förhoppningsvis är sotare. Jag är så trött. Jag har inget jobb än, inte inom vården, inte inom soteriet, ingenstanns. Jag tänker och tänker och tänker på vad Lule och jag ska hitta på att ge i dop present till hans stackars guddotter. Ja. Jag vet, vi har lång tid på oss. Men det borde vara någonting speciellt. Ens gudfar ska man få någonting jättefint av, någonting man kan ha hela livet, inte någonting man tittar på när man är 15 år gammal och säger; jag vet inte, jag fick den i typ doppresent eller, väldigt tidigt i alla fall av, någon. Mormor och morfar kanske? Eller gudfar? Ja ja, jag använder den aldrig i alla fall. Jag vill att det ska var någonting fint i alla fall, och jag har ingen aning om vad det skulle vara. Usch usch usch.

Fanfanfan!

Skulle egentligen sova nu, vi ska upp klockan sex i morgon, och i natt vart det ju inte så hemskt mycket sova! Men jag är så tokstressad, Lule glömde pizzaseten i Norrtälje, och jag tror inte att jag kommer komma ihåg att vi måste köpa nya i morgon innan vi åker. Jag hittar inte min mobil laddare, jag har inte packat precis allt jag vill ha med mig. Och de har inte lagt ut på cursnet.se än om jag har klarat det senaste (och sista) sotarprovet. Detta gör mig arg! Anna kom förbi idag. Detta gjorde mig glad!! Hon stannade på en kopp te och pratade, mamma blev så glad att jag trodde hon skulle börja grina, men hon klarade sig. Sedan lykades hon pilla i min piercing! Duktiga duktiga Anna! Och appropå Anna så har jag glömt ringa henne. Och jag vet inte vart min blåa RUT väska är. Antagligen i Norrtälje. Dumma dumma väska...     Usch.

Nu är 2009 slut. Det firades ut hos John och Madde. Där var även min syster och hennes karl, Tommy Larsson, Lules bror Johan och m.f. Planksteken och räkröra mackorna som serverades var absolut till belåtenhet. Trevliga lekar lektes (Med Andra Ord) och stora raketer smälldes. Jag var nykter halva kvällen, för jag var planerad chaufför, men fick senare veta att vi kunde sova i Annas och Johns gamla rum, och då for all moral ut genom fönstret, men jag var i alla fall pigg och vaken fram tills kl. 03.00, vilket inte kan sägas om *hmhm* alla.

Så småning om började det i alla fall smälla.



Och då är det ju tradition med en nyårs kyss...




..men somliga gör sig ju bättre på bild än andra... sen kan man ju försöka att fokusera på det man gör?




Ibland tyckte Malin och jag att raketerna kom lite för nära, vi höll oss till Madde, vissa om att inget ont kan drabba en havande kvinna!





Här sitter jag med vår värdinna Madde och har precis börjat dricka, Madde får ju inte dricka stackarn, av naturliga skäl (läs mer om henne på maddeungmamma.blogg.se)





Här har jag druckit lite mera. Visst är vi lika? Stackars mig, tur för henne.



Vi klämmer in en bild på vår värd också, och här kom Johan med också.

Och sen tar vi lite allmäna mingelbilder, enjoy:


Gott Nytt År folket!

Nu sticker vi till fjällen!