Snart i en skorsten nära dig!

JAAA!!!!!

Jag klarade det! Det jävla provet! Jag klarade det teoretiska jävla skorstensfejar provet! Det finns inget annat sätt att beskriva min otroliga lycka än att svära så många gånger som möjligt. Jag gjorde provet fredagen innan jag gick ut på min LIA och har sedan dess gått och förberett mig på bakslaget. När jag åkte dit tänkte jag att jag skulle hinna pluggar, lite, bara lite, innan provet. Men där stod han, bödeln, mer känd som karate kid, våran lärare. Och viftade med den feta provhögen. Innan jag visste ordet av var jag påväg in i klassrummet med Muschu´s (den lilla röda draken i Mulan) ord ekande genom huvudet: vi kommer att dö, vi kommer att dö! Vi kommer tvärsäkert att dö! Döden nalkas! Den första delen av provet gick bra, den andra delen av provet gick åt helvete. Men idag fick jag i alla fall svar. Samtliga elever klarade provet, förutsatt att jag räknas till samtliga elever, klarade jag alltså provet! Bara att fortsätta med LIAn i lugn och ro, och bekämpa min höjdrädsla alltså. För det finns ju en viss risk att jag om några månader är utbildad skorstensfejare!

En hel dag som knopare

Och jag är redan helt jävla slut, men som Lellan så tröstande uttryckte sig i morse: du kommer aldrig vänja dig vid att gå upp kl 04:00, men du kommer att vänja dig vid att vara trött. Trevligt, trevligt.
I morgon behöver jag i alla fall inte gå upp kl 04:00. Jag kan gå upp, kanske, 04:30. Jag är nämligen bosatt i Rimbo. I farfars lägenhet. Fast å andra sidan har ju mamma och jag städat den här jävla lägenheten sen kl 18:00. Ocj jag glömde bort Anna, hon kommer mörda mig, men jag glömde inte bort Tessan. Jag ringde henne, men hon ville inte svara... usch usch....

och nu Marcus, har jag bloggat. Nu ska jag gå och lägga mig efter att Magnus Betner roastat Bert Karlsson.