Allmänt värdelöst inlägg

Nu gör jag som allt folk som inte har något liv (dvs majoriteten av Sveriges befolkning), jag skriver utan att veta vad det är jag vill få fram.

MEN! Jag vägrar sänka mig till eran nivå! Ni som går in klockan 06:45 och skiver " I morse åt jag bara en ostfralla, innan jag gick till skolan." VAD FAN VILL NI SÄGA MEJ MED DET???!!!?! ATT NI LIDER AV LINDRIG ANOREXI??? OOOOOJJJJJJJJJJJJ! VAD JAG INTE BRYR MEJ!!!!!!!!



I vilket fall, nu när jag fått avreagera mej. På fredag ska vi fira min farfar som fyller 70. Eller ja, nej, han är inte egentligen min farfar. För att göra lång historia kort, min farmor skiljde sig med farfar, och gifte sig med Tore (farfar nr 2) innan jag ens var påtänkt. Därav blir jag en av de få som har två farfarar men ingen farmor. Men dom är inte homosexuella.

Men vi vet inte vad vi ska ge honom, därav min lilla expedition idag (jag ska till Thun´s idag och shoppa). Plus att jag ska umgås med två kompisar som kommer tjata på mig om att dom vill ha med mej på fest på lördag. Orka... (fjortis?)


Carro är vi London. Din lilla jävel. Jag tycker att hon hade kunnat tagit hela RUT gänget i bagaget. Men nej nej. suck.

Döm inte hunden efter håren

En tjej sitter på bussen. När hon trycker på knappen för att stiga av hör hon två äldre röster bakom sig. -Typiskt tonåringar idag! Latmasken sitter i.
-Ja, tänk att bara åka en station! Men det är väl klart att det är jobbigt att röra på sig den biten!
När hon vänder sig om för att gå ut, stirrar en äldre dam och troligen hennes man på henne. Men hon orkar inte bry sig. Dom förstår ju inte. Dom har nog aldrig hört talas om Multipel Skleros. Dom vet nog inte hur det är att ha ont i lederna, och hur det är att inte kunna, eller orka, det andra i ens ålder kan. Och att den där korta biten från hållplatsen, är väldigt plågsam.

En tjej står i duschen på gymmet. Två andra tjejer kommer in och tittar på henne när dom går förbi. Hon vet vad dom tittar på. När hon duschat och bastat och kommer ut i omklädningsrummet hör hon tjejerna. Dom byter om i olika skåp rader, så dom ser henne inte, och hon ger sig inte till känna.
-Kan du fatta hur man kan vara så där tjock!? Det är ju verkligen dags att ta tag i det!
-Ja, men nu är hon ju på gym i alla fall.
-Ja, och hon lär nog behöva det!
Tjejen blir sårad, men skakar av sig det. Dom vet ju inte. Dom är (liksom hon) för unga för att egentligen kunna föreställa sig hur det är att inte vara myndig, och plötsligt få det största ansvaret i världen. Att bli förälder. Hur det är att förlora sin ungdom, för att i utbyte så en allderles speciell lycka. Och hur det är att se folks blickar, på magen som precis börjat synas lite.

Två killar sitter och håller varandras händer på tunnelbanan. Lite längre bort står två andra killar och tittar öppet föraktfullt på dem. Den ena säger till den andra.
-Kolla, det é så jävla äckligt med bögar! Ja menar, dom måste väl för fan inte skylta med det överallt!
Men hur ska dom veta? Att det är två bröder som sitter där och kramar varandras händer i rädsla och sorg. Dom kommer från läkaren, den äldste av dem har illaartad cancer, och har fått veta att han har 6 månader kvar att leva.



Sensmoral: Passa jävligt noga på vad du säger! Du vet aldrig vem som hör det, och vad de har upplevt. 

Watch out, it´s about to blow!!!!

Har ni tänkt på hur många socker bomber vi äter typ tusen gånger varje dag?
Här om dagen var jag på Flygfyren i Norrtälje och shoppade loss på marmelad och korv (=socker och de mest ohälsosama delarna på grisen). Och såg då någon form av "sport yogurt" på vilken det stod "INGET SOCKER! Nu med 4% protein, 0%socker och 96%kolhydrater!!"

Jag fnissar på mitt allderles egna lagom ondskefulla sätt och skakar på huvudet. Alla som läst naturkunskap (och allra helst de som gått OP) vet väl att kolhydrater=socker. Det är typ alltså bara socker i den där skiten. Jag menar okej om man tränar, och gör av med typ tusen kolhydrater, men hur många gör det i dagens samhälle.

När jag efter mycket om och men kommer fram till snabbkassan, för högst 10 varor, står två brudar i min ålder, smala som två tallbarr och fnissar med en hel jävla korg full och garanterat mer än 10 varor. Däribland den där yogurten. Den ena lyfter upp den på bandet och säger: Värsta ballt med inget socker, och inget sötningsmedel typ heller!!
Tjej2: Ja och värsta skönt för då behöver man inte ha värsta dåliga samvetet bara för att man unnar sej en yogurt fast man ínte typ sprungit och sånt.
Tjej1: Ja já vet! Värsta bra. Fast man skulle kanske börja med något typ friskis & svettis eller bara börja springa nån gång ibland, för ja börjar få värsta valkarna!

(Börjar leta valkar på hennes nästan obefintliga mage.)

Tjej2: Ja já vet! Jag åt en sån där, và heter dom? Dom där typ gröna och svarta? (Svarta???) Dom heter typ, dammsugare!! Mormor har alltid sånna hemma. O já kände typ hur magen växte! Kolla värsta fettet!

(Tar tag i en mikroskopisk fett fläck på hennes oförskämt smala midja.)

By the way, va du me på gympan igår?
Tjej1: Ne, ja orka inte. Våran gympalärare vill att vi ska orientera hela tiden o de e så jävla jobbit!




I rest my case your honor.

Vägen till ett kärlekslöst förhållande

Passar några av dom här punkterna in på dig?
Passa dig.

1.När ni gått och lagt er tittar ni på varandra och nickar i målmedvetet och tyst samförstånd, ungefär som hjälten och hjältinnan i en actionfilm som precis ska göra något extremt jobbigt och otrevligt, men som är nödvändigt för  att typ rädda världen, innan ni älskar snabbt och njutningslöst.

2. När den ena av er har ansträngt sig med att städa, diska, laga mat och tänt levande ljus tills partnern kommer hem, och dennes enda reaktion är: "vad mörkt det är."

3. När någon av parterna börjar umgås med sitt ex igen efter flera år.


Problem, när och fjärran

Hur kan man vara så egotrippad?
Varför tror alla att jäg är den här mattan som ligger direkt vid ytterdörren med texten "välkomen" på, och som det är obligatoriskt att sparka av sig smutsen på när man kommer in?

Varför väljer ni att se problem långt in i framtiden, eller dom som är så långt borta att ni nästan slipper tro på dom? Varför ser ni inte dom som är mitt framför näsan på er, här och nu?

Varför gör inget något åt problemen?
Släpp kontrollen till tvspelet.
Sluta älta gamla dispyter.
Sätt dig ner och förstå vad som är viktigast för DIG!

Det är mina råd till er, följ dem så kommer resten av sig själv.