surrealistiskt

Här sitter jag på jobbet, inte mycket händer. Jag tittar ut på solen, den underbara solen som håller på att gå ner, längtar hem och plötsligt blir jag sugen på...  kaffe?

Bulle i ugnen

Min mage ser så gravid ut just nu. Just för att jag har bullar i ugnen. Är det inte fascinerande att jag är 21 år gammal och fortfarande inte kan låta bli att äta lite av degen när jag bakar bullar? Ett ord: jäst. Ikväll är det RUT. Första gången jag är ledare, på riktigt. Nervös? Ja, lite kanske. Och så missar jag ju Fångarna på fortet. Om det går ikväll igen, jag vet inte. Vad jag vet är att jag suttit i total nostalgi de senaste tre dagarna. Jag älskar Fångarna på fortet.

lösningen på alla mina problem

Igen? Vänta ett tag nu, känner jag inte igen det här från någonstanns? Jo just det! När jag kom in på sotarlinjen, då var jag ju här, ser ljuset i tunneln, sätter upp handen och kisar, för det fantastiska ljuset är så starkt så det bländar mig! Och sen när man gått genom hela tunnel, pluggat mina tjugo veckor till sotare, så var det ju inte något ljus i slutet av tunneln. Det var precis lika mycket arbetslöshet som det var i början. Bara det att det gick åt en massa pengar medans man gick där.

Nu står jag i vilket fall där igen, och tittar mot det åtrovärda ljuset. Fast arbete, lön, ett roligare jobb? Kanske.
Norrtälje guide blir det den här gången. Börjar den tredje september och slutar den tolfte december. CSN berättigat.

Jag kommer vara en av de få 21 åringar som har tre utbildningar, men inget jobb. Jag menar, många är utan jobb, men hur många har tre utbildningar? Jaja. Jag ska bara skaka negativiteten av mig, så drar vi väl igång igen då.

Tredje gången gillt.