jag har dräpt alice cooper

Idag har jag blivit så packad, så jävla packad att jag ursäktar ev. dålig stavning i detta inlägg, ty jag orkar inte rätta det. Men i vilket fall. Vi har i alla fall firat både Virre och Rasmus ordentligt idag i Märsta. Jag tyckte vi hade jätte trevligt tills Virre tyckte att jag skulle sjunga kareoke. Jag valde Poison med Alice Cooper. Eftersom det är en låt jag "kan", men det var oxå då som jag upptäckte hur jävla berusad jag var när jag inte kom ihåg varesig text eller melodi på en av mina favorit låtar. I vilket fall så "sjöng" jag den, och det var fan det överjävligaste jag hört!
Jag har aldrig hört något så hemskt komma ur någons mun, och då ur min egen! Tänk att man aldrig har vett att hålla käften, och inför mina klasskompisar oxå!! Oj oj.. Men de slutade i alla fall ganska trevligt, jag sitter nu i och för sig ensam i "allrummet" och kuckilurar, men jag fick i alla fall ett trevlig samtal från Niclas när jag var ute på min lilla "fylle promenad", han undradeb vart jag var någonstanns, eftersom han kom hem lite senare än oss andra och såg att min plats i soffan varv tom. Gulle dig, Niclas! Och då är jag så jävla cp så jag kalar honom Stefan! Dumma dumma mig. Och så har jag ju fört lite disskusion mede älsklingen idag också, och vi ska ses på lördag. Myset tar aldrig slut....

åh vad jag är trött i huvet!

Alldelse slut är jag, och läxberget är oändligt och jag känner mig fortfarande alldeles ensam och vill bara läsa Harry Potter. Men om jag mot förmodan skulle ledsna på läxberget så ligger det ett lika högt berg av tvätt inne på mitt rum, och pumpen i sköldpadds akvariet låter jättekonstigt och behöver nog rensas. Och jag vet inte om det är mockat i stallet. Och jag törs inte röra mig en meter för då ser Malin att jag inte gör läxor och då kommer hon nog på tusen saker till som behöver göras.

Nu kommer pappa och ber mig göra stallet, jag baxnar.

Danskursen var inte mycket roligare idag, lite men inte mycket. Men nu är det bara en gång kvar. Hallelulja.


egen hund!!!

Åhh!! Molly min allra käraste lilla adoptiv hund ligger just nu alldeles hud mot hud här bredvid mig i sängen just nu och vi myser så jag kom alldeles av mig med vad det var jag skulle skriva! Men jag tror att det var någonting om att jag ledde RUT typ helt ensam igår och jag tror att det gick ganska bra. Anna hade givit mig stränga direktiv, börja från första scenen och fortsätt så långt vi hinner. Och det gjorde vi, fast vi lekte lite först. Fram till klockan åtta ungerfär. Sen hade vi rast, och sen körde vi scen 3 till 8. Sen lekte vi lite till. Fast jag måste börja tagga till mig lite, såhär jävla slappt kan det ju inte vara jämt. Men någon gång ibland. Så det inte blir så jävla segt. Sen åkte jag till Marcus och Sandra, och som vanligt blev det alldeles för jävla sent, über trött var jag i morse.
Usch usch.


Den absolut sötaste hunden jag vet, Molly!


ensam igen

Idag åkte Lule hem till Norrtälje för att packa och sova där, och i morgon åker han till Sundsvall för att sen åka upp till Luleå. Dumma Norrtälje. Dumma Sundsvall. Dumma Luleå. Och dumma dumma Christian... Han ska ju vara här med dumma dumma mig som känner sig alldeles ensam och övergiven och alldeles särskilt dum ikväll. Dels eftersom jag glömde min playdate med Sandra, trots att jag skrivit upp den i min almanacka. Och dels för att jag inte fattar ett shit av cursnet.se, vilket är det nät som skolan använder sig av, vilket betyder att alla uppgifter och hemläxor ska lämnas in via det. Dumma dumma cursnet. Och bara för att den här jävla kursen får mig att känna mig så jävla dum så har skolan aldrig någonsin känts viktigare. Just nu känns det som om det är allt jag har. Jag MÅSTE klara sotarskolan. Jag MÅSTE bli sotare! Jag måste bevisa för mig själv att jag kan, annars är jag lost. Och jag behöver ett riktigt jobb

(ja ja, undersköterska ÄR ett riktigt jobb, men jag vill ha anställning och fast lön. Jag har redan skulder på mer än jag vill skriva här, och de lär ju inte bli mindre med tiden!)

någonting stabilt att klamra mig fast vid. I vanliga fall skulle detta stabila objekt vara Lule, men som synes skulle jag snart vara i Luleå om jag ständigt klamrat mig fast vid honom. Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar. Och om det fortsätter så här jävla muppigt med pojkvänner som skolkar danskurser och bilar som inte vill fungera och onödiga lektioner i skolan så skriiiker jag!


Yttligare en lång November

Jag tycker att november är den utan tvekan längsta månaden. I de flesta andra månader händer det ju någonting, men november är bara en jävla sluss månad mellan Rimbo marknan och julen. Men i år trodde jag att jag slagit systemet. I år skulle november bli den roligaste och mest händelserika månaden. Det började i lördags, då gick jag på postmuseet med fyra andra i min klass, och på kvällen gick jag på Rimbo Live 3.0. Buskul, alltihopa. I söndags gick jag på den första av tre danskurser i bugg och foxtrott. Fast det vart inte så kul, jag och sex stycken nykära par, usch. De flesta av killarna var antagligen där för att deras flickvänner tvingt med dem, för de tyckte väl inte att de var så där jättekul, speciellt när de inte fick dansa med sina flickvänner så, tredje hjulet, öhm, ja! Så vi får väl se hur kul det blir, det värsta är nästan att det är nästan fyra timmar varje gång. Efter halva tiden började jag och alla killar kolla på klockan var femte minut. Men det händer tack och lov andra roliga saker nu i november, annars hade jag nog hoppat från Munkberget i morgon. Jag ska på julbord på någon av Ålandsbåtarna och det roligaste av allat, på seans med Tobbe och Inga den sista helgen i november! Plus att någon dag ska några killar och tjejer i klassen komma hit och rida Skrållan och Rosa och köra Chili och Charm. Så det finns ändå relativt mycket att se fram emot. Hoppas jag..

alltid en besvikelse

Jag får helt jävla cp! Jag har precis ägnat en haltimme av mitt liv med att blogga om vilket jävla as Lule är som lämnar mig här och inte går buggkurser med mig. Och då loggar den jävla datorn ur internet utan att jag märker det, så när jag trycker på spara och publisera så bara försvinner hela skiten. Inte konstigt att man ledsnar på att blogga!

Det är alltså så att jag älskar att dansa, Lule kan inte dansa men har lovat att gå på kurs med mig om jag hittar en. Det gjorde jag i typ augusti, så jag bokar in oss på den. Nu åker Lule till Luleå på torsdag, kursen börjar på söndag. Summa sumarum. Jag som aldrig grinar lipade i ca en och en haltimme igår natt. Lule och jag kommer aldrig dansa på vårat bröllop. Men jag går i alla fall på den där kursen, själv. Så jag sparar alla mina danser till Tobbe och Marcus istället. Tji fick du, snickarjävel.