Trött, så trött

Men samtidigt så otroligt nöjd med, det mesta. Har inte ringt Anna idag, och därav inte heller Marcus. Inte nöjd. Däremot har jag haft en riktigt trevlig dag med min kära sämre halva, en riktigt hyfsad dag på jobbet, och *damdadadam* jag har hittat min puk kod till mobilen. Vilket betyder att ni alla måste börja vara lite snällare mot mig annars pruttar jag i att svara helt enkelt! XP (För alla er som inte är så bekanta med smileys, så är det där X:et och P:et en gubbe som kniper ihop ögonen och lipar åt dig!) Jag sitter dessutom just nu på mitt rum och skriver det här, vilket betyder att mitt internet fungerar på mitt rum, vilket betyder att jag inte behöver sitta inne i mammas och pappas rum och plugga varje kväll. Idag unnade jag mig dessutom Hasse & Tages samlade revyer. Yes... livet é gött. Nu ska jag gå och snarka, fy fan va underskattat det är!

G´natt.

Sista dagen av sommarlovet

Det som jag inte ens visste att jag hade, igår jobbade jag min sista dag på avd. 1. Hela dagen var helt orealistisk, jag kunde inte fatta att det (troligtvis, förhoppningsvis) var sista dagen jag jobbade där. Jag pendalde mellan läget "So long suckers!" och sentimenatala anfall. Chefen tog det i alla fall jätte bra, men så var det ju också "rätt" chef, vi har nämligen två. Hon gratulerade och så ordnade vi så att jag fortfarande kan gå helger där. Om jag vill, vill säga. Mohahaha!
Idag ska jag åka hem och min far ska få visa mig hur man åker dit, och så ska jag bekanta mig med min nya bärbara dator!!!
Men så måste jag ju ringa Anna idag, vad göra vad göra? Säga att jag börjar plugga, ni får hitta någon annan, eller säga att det bara är tjugo veckor, vi hittar på något, jag är kvar. Who nows. Det får väl bli en stundens ingivelse.

Jag dör eller svimmar eller ingedera!

Underens tid är inte förbi, det omöjliga har skett!
Idag ringde de från sotarutbildningen, och nu ska även jag ansluta mig till de studerandes skara, jag ska bli SOTARE!
Jag befinner mig i ett fullständigt tillstånd av chock. Jag har alltså klättrat från en 21:a plats till att bli antagen! Det betyder att alla som vart antagna sa "nej tack, jag var tillfälligt förvirrad när jag sökte och har nu ångrat mig." De nästa sju (det blir barar sju antagna varje år) svarade: "Nej tack, jag har använt den här tiden till att tänka och kommit på att man blir väldigt smutsig av sotning" och den tredje fulla klassen sa "nehej tack du, ringer ni inte förrens nu så får det vara!" Bara jag var så korkad att jag svarar ja när de ringer kl. 8.30 på morgonen och säger att de vill ha ett svar omgående och att jag infinner mig så fort som möjligt, vilket nu blir på torsdag, i övermorgon.
Min första reaktion var i princip:
                                   

Men sen kom jag på, att det var ju inte exakt så här jag tänkt se ut när jag började plugga igen.


Fast sen tänkte jag so what, I´ll win them over!


Så det här är i stora drag vad jag gör just nu, jag springer runt och nojjar, tänker på allt jag måste köpa imorgon och tar flummiga bilder på mig själv. Men men, det är inte bara fun and games. Jag måste någongång snart berätta för RUTs styrelse och min nuvarande arbetsgivare att jag har mindre tid för dem i första fallet och att jag skiter i dom i andra fallet.
Men först måste jag få i mig lite frukost, om den får plats bland alla fjärilar.

Chocklad! Ge mig chocklad!

Ja, jag vet, det var länge sedan...

..och det är därför jag skriver detta inlägg. ALLT var länge sedan, det var länge sen jag skrev, det var länge sen jag träffade vänner. Tack alla mina underbara vänner för att ni är så tålmodiga med mitt virriga jag. Jag skiter inte i er, jag lovar! Jag bara... glömmer bort er en smula, när det är mycket. Och sen när jag kommer ihåg er igen får jag ont i magen av alla er som jag lovade att ringa, som jag skulle träffa i veckan osv. Trodde att man skulle vara oövervinnerlig efter skolan, att man skulle hinna allt det man tänkt hinna i gymnasiet. Men kanske prioriterar jag fel.

Jag har köpt en ny bil, och jag lovar er alla. Den hållar samma sviniga stil som kian på insidan, den är bara lite snyggare på utsidan. Bilder kommer, när jag bara hittat laddaren till kameran...