Äntligen!

Idag, blir det av. Idag blir det faktiskt, kors över hjärtat, helt seriöst, av!!!!!!!! Jag ska hämta tottarna. Lule har gått med på att skaffa tre råttor, precis som jag misstänkte så ville han nog ha den där svart/vita. Så idag ska jag hämta Malins och Lules råttor. Men vänta nu... Malins..+Lules... Det är ju bara två råttor, vad hände med den tredje? Jo, min råtta. MIN fina råtta! Har blivit på tjocken. Hon har smitit, och blivit på tjocken. Vilket gör att vi inte kan flytta henne, för mycket stress. Jag får hämta henne när hon klämt ut sina beibisar... *suck*


Vi hade i allafall tur med vädret...

..om det vore så väl.
My life is a mess!
Alltså, jag får ju inte reda på någonting, ingen berättar någonting för mig! Här om dagen fick jag reda på att min kompis skaffat en ny pojkvän, när hon kysste honom! Jag menar hallå, vad är jag? En del av möblemanget??

Jag har fått en roll i RUTs nya uppsättning, (kommer på National i Mars, missa inte det!) men måste gå i anger manegment, för att lära mig skrika på folk! Jag menar det går inte, jag är inte sån, ju mer jag försöker skrika på någon desto värre fnittrar jag. Vill ni veta något som fungerar? Trampa mig på tårna!

Jag ligger efter i inte mindre än fyra ämnen nu, 4 ÄMNEN! Japanska, helt obegripligt om man inte föds, växt upp och tagit språkkurser där! Historia, vilket typ enbart är intressant just nu om vi snackar om vad jag åt till frukost i morse, för jag kommer inte ihåg längre! Vård och Omsorg, vilket är en avslutat kurs, och ett avslutat kapitel i mitt liv, jag har för länge sedan givit upp att ge min egen kropp omsorg, vad får er att tro att jag skulle kunna ge någon annan bra omsorg? Och slutligen matte, behöver jag ens kommentera det? För jag pallar inte... Allt det här är SÅ bra för mig psykiskt och fysiskt som du säkert förstår, min mage håller på att krevera.

Och igår var en bra dag, en mycket bra, bra dag. Tills jag vaknade. Lule right in my face; Morgon sex älskling? Eh.. nej (!).. tack? Borsta tänderna, tack?

Sen blev jag tvingad av min lillasyster att rida (på en häst snuskhummer!)

Och sist men inte minst, på kvällen när jag bara längtade efter en dusch och att gå och lägga mig, så gick strömmen p.g.a att snöflingor stora som mina öron föll och sabbade hela det civiliserade samhället!



what a day..

En liten luring!

Idag ska jag ev. åka och hämta råttorna, och ev. köra en liten luring också...

Christian ville ursprungligen ha en svart/vit råtta, men den han sett ut var redan såld när vi kom dit, och eftersom jag upplevde hans engagemang = 0, så valde jag en annan som jag tyckte var söt. Men  det jag översåg var att han faktiskt har betydligt mer testosteron i kroppen än vad jag har, och därmed är programmerad sedan födseln att inte visa att han är engagerad, och för det andra är en aning segare, han hann alltså inte med och insåg tydligen aldrig att råttan redan var tagen och alltså inte heller att vi skulle välja en annan.
Eftersom jag är hans flickvän, och inte heller helt "bakom flötet", så såg jag att han blev besviken, trots hans motvilja att medge det. Eftersom vi redan bokat två är det försent att byta, men det finns tre vit/svarta kvar, och det är ju inte mycket mer besvär med tre än två, eller hur? ;-) Problemet är att jag vill inte riktigt berätta för Lule hur det ligger till, för jag har en känsla av att han kommer dissa en tredje råtta även om han vill ha den om jag frågar först.

Så om det går bra för uppfödaren åker jag helt enkelt dit idag och hämtar tre råttor bara, sen kan man ju alltid köra med: "Men va fan! Vad gör den där?" När man kommer hem, nu måste jag gå och ta en macka, jag DÖR av hunger.